Pénznemek :
adidas cipő

Szállítás és Garancia

Gyors szállításokat kínálunk a világ minden tájára.Nem eladó adó, a legjobb szolgáltatás, Üdvözöljük, hogy gyűjtsük össze ezt az oldalt, és mondd el a barátainak és a családodnak, boldog vásárlás!

Elkötelezettek vagyunk teljes megelégedésére. Ha nem vagy elégedett a termékeinkkel, örömmel fogadjuk el a visszatérést.

Az internetes áruházból vásárolt mosott, fel nem használt vagy hibás termékeket a kézhezvételtől számított 14 napon belül vissza lehet téríteni vagy átváltani. Minden visszaküldött tételnek eredeti állapotban kell lennie, azaz nem kell mosni, mosni, minden címkével ellátva. Ellenkező esetben a tételek visszakerülnek Önnek.

Visszatérés

Ha nem vagy teljesen elégedett, vagy ha van különbség a megrendeléssel kapcsolatban, kérjük, őrizze meg az összes dokumentációt és csomagolást, és azonnal küldje el e-mailben vagy online. Ezután további utasításokat adunk Önnek.

1. Csak olyan cikkek teljes visszatérítését engedélyezzük, amelyek problémái vannak velünk.

2. Ha a visszatérő csomag nem tartalmazza a tartozékokat és alkatrészeket, amelyekkel együtt szállították, a tartozékok és alkatrészek költsége a teljes termékárból levonásra kerül, és csak részleges visszatérítést igényelhet.

3. Ha valamilyen oknál fogva módosítania kell a méretét, színét, vagy a visszatérítést az "Ellentétben" indoklással kell megtenni, akkor a szállítási költség levonásra kerül a teljes termékárból.


cserék

1. A megrendelés átvételének eredeti dátumától számított 15 napon belül eltérő méretű vagy színű csereprogramokat fogadunk el. Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba megrendelésével, és ügyfélszolgálatunk segít Önnek. Ha az elemeket más stílusba kívánja cserélni, visszatérítenie kell az elemeket a Visszatérési irányelv szerint, és új rendelést kell elhelyeznie a kívánt stílushoz

2. Vegye fel a kapcsolatot velünk, mielőtt visszatér a tételekhez. Minden visszaküldött tételnek eredeti állapotban kell lennie, azaz nem kell viselni, módosítani vagy mosni, minden címkével ellátva. Viselt vagy piszkos tárgyakat visszaküldünk.

3. Nem fedezzük a csere szállítási költségeit, akkor leszünk felelősek a visszatérítési postai küldeményért, valamint a szállítmányok szállításáért és kezeléséért a cserélt tételeknek. Javasoljuk, hogy adjon hozzá nyomon követést és biztosítást, amikor termékeket küldi nekünk a saját védelmére, mivel nem tehetünk felelősséget az elveszett szállításokért. A szállítási és kezelési költségek nem visszatéríthetők.
Copyright © 2019 www.paseochapala.com. Powered by Adidas hivatalos honlapja