Pénznemek :
adidas cipő

Adatvédelmi nyilatkozat

Ez az adatvédelmi irányelv általánosságban elmagyarázza, hogyan védjük személyes adatait. Ez minden olyan személyes adatra érvényes, amelyet velünk jelentett be.

Milyen információkat gyűjtünk?

Az Ön által gyűjtött személyes adatok típusa a gyűjtemény körülményeitől és a tőlünk igényelt szolgáltatás típusától függ. Ha például vásárol egy terméket ezen a webhelyen, akkor részleteket, például neveket, e-mail címét, kézbesítési címét, számlázási címét és egyéb, a vásárlásokhoz szükséges információkat vesszük figyelembe.

Amint azt a törvény előírja, hogy szerezzen beleegyezését az "érzékeny információk" gyűjteményéhez, feltételezzük, hogy engedélyt kapott arra, hogy összegyűjtse az általad megadott összes információt a jelen házirendnek megfelelően, hacsak nem mondja el másképp.

Hogyan gyűjtünk információkat

Személyes adatokat gyűjthetünk Önről, amikor meglátogatjuk weboldalunkat, ha weboldalunkon keresztül foglalkozunk velünk, vagy ha velünk van személyes kapcsolat. Személyes adatokat nem gyűjtünk bele beleegyezése nélkül. Úgy gondoljuk, hogy az Ön engedélye megadható, ha kitölti a szükséges mezőket annak érdekében, hogy megkönnyítse a tranzakciót ezen a webhelyen keresztül.

Hogy vagyunk a személyes adatai

Általánosan gyűjtjük személyes adatait a következő célokra:
1. Annak érdekében, hogy könnyebben hozzáférhessünk honlapunkhoz, termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz
2. Rendelkezésre álló termékek tőlünk
3. Tájékoztatást nyújtva termékeinkről és szolgáltatásainkról
4. Kérdezze meg véleményét termékeinkről, szolgáltatásainkról, marketingünkről és honlapunkról.

Néhány személyes adat, amelyet gyűjtünk, elengedhetetlen számunkra ahhoz, hogy pontosan azonosítsuk, ki használja a szolgáltatást. Az általunk gyűjtött egyéb személyes adatok segítenek nekünk, hogy ki használja szolgáltatásainkat és hogyan fejleszti érdekeiket. Ez segít nekünk abban, hogy alkalmazkodni tudjunk, ha termékeket kínálunk a weboldal felhasználói igényeinek kielégítésére.

A személyes adatok harmadik feleknek történő nyilvánosságra hozatala

Személyes adatait harmadik feleknek az adatgyűjtés vagy a kapcsolódó célok érdekében végezheti el, például az Ön nevében végrehajtott ügylethez vagy az Ön által megvásárolt termékhez. Harmadik fél vállalkozókat bízunk meg, hogy szolgáltatásokat nyújtsanak számunkra, akik személyes adatokat kezelnek a vállalkozót. Így harmadik felek vállalkozói ebben a pillanatban dolgoznak:

1. Az e weboldalról vásárolt termékek szállítása
2. Biztosítsa az elektronikus fizetést, a hitelkártyaszámla-feldolgozást és a kapcsolódó szolgáltatásokat

Személyes adatok biztonsága

Biztosítjuk személyes adatait, és nem fogunk kereskedni, bérbe adni vagy eladni. Minden ésszerű lépést meg fogunk tenni annak érdekében, hogy biztonságban tartsuk az Önnel kapcsolatos információkat. A személyes adatokat elektronikus formában lehet tárolni a számítógépes rendszerünkben. Tűzfalak, jelszavak, vírusirtó szoftverek és e-mailek szűrése Acto, hogy megvédjük az összes elektronikus adatot.

A jelen Adatvédelmi nyilatkozat módosításai

Ezt az adatvédelmi nyilatkozatot az üzleti követelményeink vagy a törvények módosításaként módosíthatjuk. Az Adatvédelmi Szabályzat minden módosítását honlapunkon frissítjük, ezért rendszeresen keresse fel ezt az oldalt, hogy biztosítsa az Ön legújabb adatvédelmi irányelveit.
Copyright © 2019 www.paseochapala.com. Powered by Adidas hivatalos honlapja